STN EN 62494-1: 2009 (36 4739), Zdravotnícke elektrické prístroje. Index expozície digitálnych röntgenových zobrazovacích systémov Časť 1 Definície a požiadavky na všeobecnú skiagrafiu - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 62494-1: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie
Názov z disku
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy; elektronické dokumenty