STN EN 14382 + A1: 2009 (38 6419), Bezpečnostné zariadenia pre regulačné stanice a regulačné zariadenia. Bezpečnostné uzatváracie zariadenia plynu na vstupný tlak do 100 barov (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14382: 2005 + A1: 2009