STN EN 14382 + A1: 2009 (38 6419), Bezpečnostné zariadenia pre regulačné stanice a regulačné zariadenia. Bezpečnostné uzatváracie zariadenia plynu na vstupný tlak do 100 barov (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Doprava a rozvod plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14382: 2005 + A1: 2009
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN 14382 z decmbra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 113 Doprava a rozvod plynu
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty