STN EN ISO 10135: 2009 (01 3132), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Zobrazovanie prvkov tvarovaných častí v technickej dokumentácii výrobku (TPD) (ISO 10135: 2007). - Brouček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10135: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10135 z júna 2009, ktorá nahradila STN ISO 10135 z marca 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technické výkresy
Keywords: normy