STN EN 1265 + A1: 2009 (04 0010), Bezpečnosť strojov. Skúšobný postup na meranie hluku zlievarenských strojov a zariadení (Konsolidovaný text). - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1265 + A1: 2009