STN EN 869 + A1: 2009 (04 6510), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na tlakové zlievarenské stroje kovov (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 869: 2008 + A1: 2009