STN EN 869 + A1: 2009 (04 6510), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na tlakové zlievarenské stroje kovov (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 869: 2008 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 869 z januára 2007 v celom rozsahu. STN EN 869 z januára 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Michal Pivoňka.
Keywords: normy