STN EN 598 + A1: 2009 (13 8101), Rúry, tvarovky, príslušenstvo z tvárnej liatiny a ich spoje na kanalizačné potrubia. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 598: 2007 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 598 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy