STN EN 13128 + A2: 2009 (20 0711), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Frézovačky (vrátane vyvrtávačiek) (Konsolidovaný text). - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13128: 2001 + A2: 2009