STN EN 13128 + A2: 2009 (20 0711), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Frézovačky (vrátane vyvrtávačiek) (Konsolidovaný text). - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13128: 2001 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13128 z apríla 2004 v celom rozsahu. STN EN 13128 z apríla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Keywords: normy