STN EN 15436-1: 2009 (27 8305), Zariadenia na údžbu pomocného cestného pozemku Časť 1 Terminológia - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Lesnícke a poľnohospodárske stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou STN EN 15436-1 z apríla 2009 v celom rozsahu
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15436-1 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 25 Lesnícke a poľnohospodárske stroje
Keywords: normy