STN EN 14033-1: 2009 (28 2236), Železnice. Koľaj. Traťové stroje na stavbu a údržbu tratí Časť 1 Technické požiadavky na chod - Kalinčák, Daniel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14033-1: 2008