STN EN 14033-1: 2009 (28 2236), Železnice. Koľaj. Traťové stroje na stavbu a údržbu tratí Časť 1 Technické požiadavky na chod - Kalinčák, Daniel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14033-1: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14033-1 z mája 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Kalinčák. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy