STN EN 62271-1: 2009 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 1 Spoločné špecifikácie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60694 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN EN 62271-1 z júla 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy