STN EN 1889-2 + A1: 2009 (44 5003), Stroje pre hlbinné bane. Mobilné podzemné stroje. Bezpečnosť Časť 2 Koľajové lokomotívy (Konsolidovaný text) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1889-2: 2003 + A1: 2009