STN EN 13683 + A1: 2009 (47 0622), Záhradné stroje. Drviče/sekačky s vlastným motorovým pohonom. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13683: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13683 z novembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 13683 z novembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Norma je nahradená normou STN EN 13683 + A2 z októbra 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy