STN EN 1401-1: 2009 (64 3223), Potrubné systémy z plastov na beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U) Časť 1 Špecifikácia rúr, tvaroviek a systému - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norna je slovenskou verziou európskej normy EN 1401-1: 2009