STN EN ISO 13769: 2009 (69 0015), Fľaše na plyny. Označovanie razením (ISO 13769: 2007). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13769: 2009