STN EN ISO 13769: 2009 (69 0015), Fľaše na plyny. Označovanie razením (ISO 13769: 2007). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13769: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13769 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN ISO 13769 z júla 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy