STN EN 15037-2: 2009 (72 3021), Betónové prefabrikáty. Montované stropy z nosníkov a vložiek Časť 2 Betónové vložky - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15037-2: 2009