STN EN 15037-2: 2009 (72 3021), Betónové prefabrikáty. Montované stropy z nosníkov a vložiek Časť 2 Betónové vložky - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15037-2: 2009
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 15037-2 + A1 z augusta 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 4. 2012
Keywords: normy