STN EN ISO 3382-2: 2009 (73 0534), Akustika. Meranie akustických vlastností miestnosti Časť 2 Čas dozvuku v typických miestnostiach (ISO 3382-2: 2008) - Lichmanová, Antónia; Tomašovič, Peter; Hermanská, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3382-2: 2008