STN EN ISO 3382-2: 2009 (73 0534), Akustika. Meranie akustických vlastností miestnosti Časť 2 Čas dozvuku v typických miestnostiach (ISO 3382-2: 2008) - Lichmanová, Antónia; Tomašovič, Peter; Hermanská, Beáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3382-2: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 3382-2 z decembra 2008, ktorá od 1.12.2008 nahradila STN EN ISO 3382-2 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Lichmanová, Peter Tomašovič, Beáta Hermanská. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy