STN EN 1912 + A3: 2009 (73 2822), Konštrukčné drevo. Pevnostné triedy. Zaradenie vizuálnych tried a druhov dreva (Konsolidovaný text). - Panáček, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1912: 2004 + A3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1912 + A2 z augusta 2008 v celom rozsahu
Norma je nahradená normou STN EN 1912 + A4 z júla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Panáček. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy