STN EN ISO 10304-1: 2009 (75 7447), Kvalita vody. Stanovenie rozpustných aniónov iónovou kvapalinovou chromatografiou Časť 1 Stanovenie bromidov, chloridov, fluoridov, dusičnanov, dusitanov, fosforečnanov a síranov (ISO 10304-1: 2007) - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10304-1: 2009