STN EN ISO 10304-1: 2009 (75 7447), Kvalita vody. Stanovenie rozpustných aniónov iónovou kvapalinovou chromatografiou Časť 1 Stanovenie bromidov, chloridov, fluoridov, dusičnanov, dusitanov, fosforečnanov a síranov (ISO 10304-1: 2007) - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10304-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10304-1 z novembra 2000 a STN EN ISO 10304-2 z mája 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy