STN EN 12981 + A1: 2009 (82 4003), Lakovne. Striekacie kabíny na nanášanie organických práškových materiálov. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12981: 2005 + A1: 2009