STN EN 12981 + A1: 2009 (82 4003), Lakovne. Striekacie kabíny na nanášanie organických práškových materiálov. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12981: 2005 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12981 z decembra 2005 v celom rozsahu. STN EN 12981 z decembra 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy