STN EN 379 + A1: 2009 (83 2159), Osobné prostriedky na ochranu očí. Automatické filtre na zváranie (Konsolidovaný text). - očanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 379: 2003 + A1: 2009