STN EN 379 + A1: 2009 (83 2159), Osobné prostriedky na ochranu očí. Automatické filtre na zváranie (Konsolidovaný text). - očanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 379: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 379 z decembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné pomôcky
Keywords: normy