STN EN 13277-7: 2009 (83 2740), Ochranné vybavenie pre bojové umenia Časť 7 Doplnkové požiadavky a skúšobné metódy na chrániče rúk a nôh - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13277-7: 2009