STN EN 13277-7: 2009 (83 2740), Ochranné vybavenie pre bojové umenia Časť 7 Doplnkové požiadavky a skúšobné metódy na chrániče rúk a nôh - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13277-7: 2009
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné pomôcky
Keywords: normy