STN OHSAS 18002: 2009 (83 3000), Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Návod na implementáciu OHSAS 18001: 2007. - Grauzeľ, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou OHSAS 18002: 2008 a je vydaná so súhlasom Britského normalizačného inštitútu (BSI)