STN OHSAS 18002: 2009 (83 3000), Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Návod na implementáciu OHSAS 18001: 2007. - Grauzeľ, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou OHSAS 18002: 2008 a je vydaná so súhlasom Britského normalizačného inštitútu (BSI)
Spracovateľ: Jozef Grauzeľ. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Norma je nahradená normou STN ISO 45001 z februára 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy