STN EN 615: 2009 (92 0540), Požiarna ochrana. Hasiace látky. Požiadavky na prášky (okrem triedy D). - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 615: 2009