STN EN 615: 2009 (92 0540), Požiarna ochrana. Hasiace látky. Požiadavky na prášky (okrem triedy D). - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 615: 2009
Táto norma nahrádza EN 615 z júna 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy