STN EN 13460: 2009 (95 0103), Údržba. Dokumentácia údržby. - Grenčík, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13460: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13460 z októbra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Grenčík.
Keywords: normy