STN EN 50131-1/IS1: 2009 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové poplachové systémy Časť 1 Požiadavky na systém. Interpretačný list IS1 - Santoris, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Tento interpretačný list IS1 k STN EN 50131-1: 2007 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 50131-1: 2006/IS1: 2009
Spracovateľ: Milan Santoris. Technecká komisia: TK 106 Poplachové systémy
Norma je nahradená normou STN EN 50131-1/IS2 z apríla v celom rozsahu
Keywords: normy