STN EN 50131-5-3/A1: 2009 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie systémy Časť 5-3 Požiadavky na prepojovacie zariadenia využívajúce techniku rádiového prenosu. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 50131-5-3: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 50131-5-3: 2005/A1: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy