STN EN 61009-1/A12: 2009 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprúdovou ochranou pre domácnosti a na podobné použitie (RCBO) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A12 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A12 STN EN 61009-1: 2005 je slovenskou verziou eur´opskej normy EN 61009-1: 2004/A12: 2009