STN EN 61009-1/A13: 2009 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprúdovou ochranou pre domácnosti a na podobné použitie (RCBO) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A13 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A13 STN EN 61009-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 61009-1: 2004/A13: 2009