STN EN 60598-1/A11: 2009 (36 0600), Svietidlá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A11 STN EN 60598-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-1: 2008/A11: 2009