STN EN 60598-1/A11: 2009 (36 0600), Svietidlá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A11 STN EN 60598-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-1: 2008/A11: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy