STN EN 1993-3-1/NA: 2009 (73 1430), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 3-1 Veže, stožiare a komíny. Veže a stožiare. Národná príloha - Chladný, Eugen; Hubová, Oľga; Recký, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-3-1: 2007
Spracovateľ: Eugen Chladný, Oľga Hubová, Jozef Recký. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy