STN EN ISO 12100-1/A1: 2009 (83 3001), Bezpečnosť strojov. Základné termíny, všeobecné zásady konštruovania strojov Časť 1 Základná terminológia, metodika (ISO 12100-1: 2003/Amd 1: 2009). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 12100-1: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12100-1: 2003/A1: 2009