STN EN ISO/IEC 17030: 2009 (01 5220), Posudzovanie zhody. Všeobecné požiadavky na značky zhody tretej strany (ISO/IEC 17030: 2003). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO/IEC 17030: 2009