STN EN ISO/IEC 17030: 2009 (01 5220), Posudzovanie zhody. Všeobecné požiadavky na značky zhody tretej strany (ISO/IEC 17030: 2003). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 107 Posudzovanie zhody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO/IEC 17030: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 107 Posudzovanie zhody
Keywords: normy