STN EN 12472 + A1: 2009 (03 8216), Metóda na simulovanie opotrebovania a korózie na dôkaz uvoľňovania niklu z povrstvených predmetov (Konsolidovaný text). - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12472: 2005 + A1: 2009