STN EN 525: 2009 (06 1910), Ohrievače vzduchu na plynné palivá s priamym ohrevom a nútenou konvekciou s menovitýn tepelným príkonom najviac 300 kW na vykurovanie priestorov nebytových objektov. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 525: 2009