STN EN 1755 + A1: 2009 (26 8819), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Prevádzka v potenciálne výbušných atmosférach. Použitie v horľavom plyne, pare, hmle alebo prachu (Konsolidovaný text). - Šoška, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1577: 2000 + A1: 2009